تورکمن نیوز- اخبار گلستان: دکتراسعدی مدیر بنادر و دریانوردی گلستان از برگزاری پنجمین جلسه کمیته ساماندهی سواحل گلستان با بررسی نقاط گره گشا و نجات خلیج گرگان خبر داد و گفت:
خلیج گرگان از مناطق حساس و استراتژیک استان گلستان در بحث سواحل است که برای رهایی از مشکلات موجود نیازمند مباحث کارشناسانه و منطقی است تا به سرنوشت نامعلوم دچار نگردد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار ترکمن، دکتراسعدی مدیر بنادر و دریانوردی گلستان از برگزاری پنجمین جلسه کمیته ساماندهی سواحل گلستان با بررسی نقاط گره گشا و نجات خلیج گرگان خبر داد و گفت: خلیج گرگان از مناطق حساس و استراتژیک استان گلستان در بحث سواحل است که برای رهایی از مشکلات موجود نیازمند مباحث کارشناسانه و منطقی است تا به سرنوشت نامعلوم دچار نگردد.
وی با اظهار اینکه برای نجات خلیج گرگان نگاهی دلسوزانه و ویژه خواستاریم از مطالعات انجام شده سازمان بنادر و دریانوردی کشور تشکر کرد.
به گزارش روابط عمومی بنادر گلستان این جلسه با میزبانی دکتر اسعدی مدیر کل بنادر و دریانوردی استان گلستان و با حضور دکتر حسام مدیر کل فنی استانداری و تعدادی از مدیران کل دستگاه های اجرایی، فرمانداران شهرستان های ساحلی استان،دکتر کبریا مدیر مرکز ملی مطالعات دریای خزر در محل دفتر معاونت امور عمرانی استانداری تشکیل گردید.
در این جلسه همچنین تیم کارشناسی ICZM از سازمان مرکزی بنادر و دریانوردی با ارائه گزارش های کارشناسی انجام شده مطالعات بسیار مهمی در زمینه مطالعات صورت گرفته توسط سازمان مرکزی بنادر در زمینه نجات خلیج گرگان ارائه دادند.
گفتنی است: پس از جلسه نیز بازدیدی از خلیج گرگان به صورت میدانی انجام شد./باران شمال
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمییابند.
نظرات منتشر شده مخاطبین به منزله تایید یا رد آن توسط تورکمننیوز نیست و تنها در جهت رعایت حقوق نظر دهندگان انتشار مییابد.