اخبار شهرستان گالیکش- تورکمن نیوز: منابع خبری محلی از حمله پلنگ به یک چوپان ساکن روستای پاسنگ بالا از توابع بخش لووه شهرستان گالیکش در شرق استان گلستان در عصر روز جمعه خبر دادند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار ترکمن، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستانهای مینودشت و گالیکش جمعه شب مورد حمله قرار گرفتن چوپان از سوی یک حیوان وحشی را تایید کرد و گفت: طبق اطلاعات اولیه، یک حیوان وحشی که گفته می شود پلنگ بوده، ابتدا به سگ گله حمله می کند.
محمددردی آق آتابای افزود: حمله پلنگ به سگ گله منجر به زخمی شدن این حیوان می شود و چوپان گله که قصد نجات سگش را داشته، خود نیز مورد حمله پلنگ قرار می گیرد.
وی افزود: چوپان از ناحیه دست، پا و سر زخمی شده و با انتقال به بیمارستان مینودشت مورد درمان سرپایی قرار گرفته و از بیمارستان مرخص شده است.
رئیس اداره محیط زیست شهرستانهای مینودشت و گالیکش خاطرنشان کرد: کارشناسان محیط زیست برای بررسی دقیق موضوع فردا (شنبه) به منطقه اعزام و نسبت به تهیه گزارش تکمیلی اقدام می کنند.
به نوشته برخی از سایتهای خبری محلی، حمله پلنگ به چوپان جوان که از او به نام موسی الرضا سایری 23 ساله و ساکن روستای پاسنگ بالا نام بردهاند، در منطقه جنگلی بلنجر و حین چرای گوسفندان رخ داده است./ایرنا
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمییابند.
نظرات منتشر شده مخاطبین به منزله تایید یا رد آن توسط تورکمننیوز نیست و تنها در جهت رعایت حقوق نظر دهندگان انتشار مییابد.