تورکمن نیوز- اطلاعیه و پیامها: علی پورمندی رییس شورای اسلامی شهر گنبد کاووس از طرف اعضای شورای این شهر روز خبرنگار را به خبرنگاران و اصحاب رسانه تبریک گفت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار ترکمن، 17 مرداد روز خبرنگار، یادمان شهادت مظلومانه محمود صارمی خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی و پاسداشت اطلاعرسانی دقیق، متعهدانه و همراه با رعایت عدالت و اخلاق حرفهای رسانه است.
روز خبرنگار فرصت مغتنمی است تا از تلاشها و زحمات خستگیناپذیر همه خبرنگاران، روزنامه نگاران، صاحبان اندیشه و فعالان عرصه قلم در انعکاس مطلوب رویدادها و اخبار جامعه قدردانی نماییم.
بیشک نقش فعالان عرصه اطلاعرسانی در انتشار به موقع، صحیح و دقیق اخبار، ستودنی است و این نقش در شرایطی که شاهد توسعه رسانههای اجتماعی در بین اقشار مختلف جامعه هستیم در پیشگیری از شایعات و انتشار اخبار نادرست بیشتر از پیش نمایان شده است.
از طرف اعضای شورای اسلامی شهر گنبدکاووس
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمییابند.
نظرات منتشر شده مخاطبین به منزله تایید یا رد آن توسط تورکمننیوز نیست و تنها در جهت رعایت حقوق نظر دهندگان انتشار مییابد.