تورکمن نیوز- محیط زیست: معاون توسعه و پیشبینی هواشناسی استان گلستان گفت: بارش برف در مناطق کوهستانی استان گلستان از دیشب آغاز شده و در منطقه کوهستانی خوشییلاق تاکنون ۸۰ سانتی متر برف گزارش شده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تورکمن نیوز، محمدرضا رحماننیا اظهار داشت: با ورود سامانه بارشی از دیشب به استان گلستان شاهد بارش باران و برف در مناطق مختلف استان گلستان هستیم که تا فردا نیز ادامه دارد.
وی افزود: بیشترین میزان برف تاکنون از مناطق کوهستانی خوش ییلاق شهرستان آزادشهر به میزان 80 سانتی متر گزارش شده و در منطقه حاجی آباد شهرستان کردکوی نیز 30 سانتیمتر برف باریده است.
معاون توسعه و پیشبینی هواشناسی استان گلستان تصریح کرد: در این مدت بیشترین بارش باران در شهرهای استان گلستان نیز بین 13 تا 16 میلیمتر بوده است.
رحماننیا گفت: در این مدت شاهد کاهش 3 تا 7 درجهای دمای هوای استان گلستان بودهایم که این روند کاهش دما تا ساعات آینده ادامه دارد و فردا روز سردی را در استان گلستان خواهیم داشت.
وی اظهار کرد: از روز چهارشنبه نیز سامانه سرد و بارشی دیگری استان گلستان را دوباره تحت تاثیر قرار خواهد داد و تا روز پنجشنبه فعال است.
مدیرکل هواشناسی استان گلستان گفت: با توجه به فعالت این سامانه بارشی در استان گلستان احتمال وقوع یخبندان و مه غلیظ در برخی مناطق کوهستانی استان گلستان وجود دارد./تسنیم
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمییابند.
نظرات منتشر شده مخاطبین به منزله تایید یا رد آن توسط تورکمننیوز نیست و تنها در جهت رعایت حقوق نظر دهندگان انتشار مییابد.