اخبار حوادث-تورکمننیوز- برخورد دو دستگاه خودروی پراید 6 کشته و مصدوم بر جای گذاشت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار ترکمن، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، نوید مازندرانی مدیر روابط عمومی اورژانس گلستان در تشریح این خبر گفت: برخورد دو دستگاه خودروی پراید در محور آققلا به انبارالوم 3 کشته و سه مصدوم بر جای گذاشت.
وی ادامه داد: حدود ساعت 12:04 به دنبال تماس تلفنی در مورد این حادثه ،5 دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شد.
وی در پایان گفت: در این حادثه 2 نفر در دم و یک تن دیگر پس از انتقال به بیمارستان به دلیل جراحات وارده جان باختند و سه مصدوم نیز در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان ال جلیل اققلا بستری شدند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمییابند.
نظرات منتشر شده مخاطبین به منزله تایید یا رد آن توسط تورکمننیوز نیست و تنها در جهت رعایت حقوق نظر دهندگان انتشار مییابد.