"ویزای سرمایه گذاری" برای سرمایه گذاران خارجی اجرا می شودتورکمن نیوز:  طبق حکم رییس جمهور ازبکستان، ویزای ورود (غیر الکترونیکی)  برای گروه‌های خاصی از اتباع خارجی که به کشور ازبکستان قصد سفر دارند، به فهرست مقررات صدور روادید اضافه گردید.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن‌؛  با توجه به این فهرست، صدور روادید علاوه برویزای شهروندی، ویزای دانشجویی، ویزای تحصیلی، ویزای پزشکی و ویزای توریستی شامل ویزای سرمایه گزاری نیز می‌باشد.
“ویزای سرمایه گذاری”  برای اتباع خارجی و افراد بدون تابعیت که در اقتصاد جمهوری ازبکستان به مقدار حداقل ۸۵۰۰ برابر ارزش محاسبه شده پایه، سرمایه گذاری نمایند، صادر می گردد. (در حال حاضر مقدار محاسبه شده پایه، ۲۲۳۰۰۰ صوم ازبکستان میباشد). اعتبار این نوع ویزا به مدت سه سال میباشد.
همچنین برای اعضای خانواده (همسر ، والدین و فرزندان) سرمایه گذار به مدت “ویزای سرمایه گذاری” با امکان تمدید و بدون نیاز به خروج از ازبکستان، ویزای مهمان صادر می گردد.
ویزای سرمایه گذاری و اقامت در ازبکستان توسط وزارت کشور جمهوری ازبکستان به صورت غیر الکترونیکی به اتباع خارجی و افراد بدون تابعیت صادر و تمدید می گردد. (سرمایه گذاری، تجارت و ویزای مهمان برای اعضای خانواده).
ثبت ویزای سرمایه گذاری برای اتباع خارجی و افراد بدون تابعیت  و امور اقامت، توسط اداره کنسولی و حقوقی وزارت امور خارجه و همچنین نمایندگی های وزارت امور خارجه در منطقه کاراکالپاکستان و سایر مناطق انجام می پذیرد.
جهت اخذ ویزای سرمایه گذاری میبایست همراه با فرم نمونه تعیین شده وزارت امور خارجه و ارائه برنامه ثبت شرکت خود و یک نسخه از گذرنامه شخص دعوت کننده به وزارت امور خارجه یا نمایندگی های آن در سراسر کشور مراجعه نماید. همچنین یکی از منابع ذیل جهت اخذ ویزای سرمایه گذاری ارائه گردد که عبارتند از:
• میزان سهام خریداری شده جوامع اقتصادی و شرکت های دولتی “سپرده گذاری اوراق بهادار مرکزی”
• بنگاه های اقتصادی موجود که با سرمایه گذاری های خارجی در کشور جمهوری ازبکستان و با مجوز وزارت دادگستری ایجاد گردیده اند.
• داوطلبان ثبت شرکت های با سرمایه گذاری های خارجی که از کشورهایی بدون نمایندگی دیپلماتیک یا کنسولی جمهوری ازبکستان دعوت شده اند، جهت اخذ ویزای سرمایه گذاری درمرحله نخست میتوانند هنگام ورود به جمهوری ازبکستان به نمایندگان کنسولی و حقوقی مستقر در فرودگاه های بین المللی مراجعه نمایند.
• اتباع خارجی که ویزای سرمایه گذاری دریافت نموده اند، می توانند جهت انجام امور کنسولی شامل تمدید ویزا، تعویض نوع ویزا، درخواست ویزا در گذرنامه جدید، تمدید اقامت و سایر امور مربوطه به کنسولگری ها و نمایندگی های وزارت امور خارجه در خارج از کشور مراجعه نمایند.

انتشار دهنده : shirzad
دسته بندی اصلی :
تاریخ و زمان خبر

۲۱:۲۷

۰۱ آبان ۱۳۹۸

کد خبر :

63771

چاپ
تلگرام
اینستاگرام
گوگل پلاس
فیسبوک
توئیتر
فونت بزرگ
فونت کوچک