اخبار اسبدوانی – ترکمن نیوز: مسابقات هیجان انگیز اسبدوانی امروز در هفته نهم زمستان ۹۸ گنبدکاووس با شرکت ۶۰ راس اسب با حضور جمع کثیری از علاقمندان این ورزش بومی تورکمنصحرا برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ترکمن؛ در روز دوم از هفته نهم مسابقات اسبدوانی فصل زمستان گنبدکاووس روز جمعه (۲۰ دی ماه ۱۳۹۸)، ۶۹ راس اسب ثبت نام کردند که از این تعداد ۹ اسب با نظر دامپزشک میدان حذف شدند و ۶۰ رأس اسب از نژادهای ترکمن، تروبرد و دوخون در ۷ دور ۱۰۰۰ ، ۱۲۰۰ ، ۱۵۰۰ و ۱۶۰۰ متری با یکدیگر به رقابت پرداختند.
(۱۲:۳۰) در دور اول اسبهای ۳+ ساله | کلاس ۵ | ترکمن | ۱۵۰۰ متر با یکدیگر به رقابت پرداختند که یاسر جرجانی با اسب خرم سلطان زودتر از خط پایان گذشت و نورمحمد بهادر با اسب سان استار و طاهر گوگ نژاد با اسب گدرسن سجادی به ترتیب جایگاه دوم و سوم را کسب کردند.
(۱۴:۰۰) در دور دوم اسبهای ۳+ ساله | کلاس برنده | دوخون | ۱۲۰۰ متر با یکدیگر رقابت کردند که محمد خوجملی با اسب رگنار موفق به کسب مقام اول شد و اسحاق قاضلی کر با اسب کاپیتان استیو و عیدمحمدغراوی با اسب کابوی به ترتیب در جایگاه دوم و سوم قرار گرفتند.
(۱۴:۳۰) رقابت در دور سوم میان اسبهای ۲ ساله | کلاس Maiden | تروبرد | ۱۰۰۰ متر شکل گرفت که امیر مختومی با اسب تاواشکا زودتر از خط پایان عبور کرد و مقام های دوم و سومی به ترتیب کمال دالیجه عطا با اسب برایت و آق اویلی بشگرد با اسب کاراسیدا کسب کردند.
(۱۵:۰۰) در دور چهارم اسبهای ۳+ ساله | کورس ویژه | تروبرد | ۱۶۰۰ متر با یکدیگر رقابت کردند که ستار مهرانی با اسب منوکید هج موفق به کسب مقام اول شد و آق اویلی بشگرد با اسب اوسین بولت و کمال دالیجه عطا با اسب ویمتو به مقامهای دوم و سوم دست یافتند.
(۱۵:۴۵) رقابت در دور پنجم اسبهای ۳+ ساله | کلاس ۳ | دوخون | ۱۰۰۰ متر با یکدیگر رقابت کردند که آق اویلی بشگرد با اسب تاوانورا اولین نفر از خط پایان عبور کرد، رامین قهرمانی با اسب آل بیوتی دوم شد، عبدالحلیم قبادی با اسب سوشا مقام سوم را کسب کرد.
(۱۶:۱۵) در دور ششم اسبهای ۲ ساله | کلاس نوویس استیکس | تروبرد | ۱۲۰۰ متر با یکدیگر کورس گذاشتند که عبدالحلیم قبادی با اسب جانامون مقام اول این دور را کسب کرد، نورمحمد بهادر با اسب بنفیت و امیر مختومی با اسب تاواریش عناوین دوم و سوم را به دست آوردند.
(۱۶:۴۵) در دور هفتم اسبهای ۳+ ساله | کلاس ۱ | تروبرد | ۱۲۰۰ متر با یکدیگر به رقابت پرداختند که آق اویلی بشگرد با اسب بن ریو جانی رو زودتر از خط پایان گذشت و عبدالحلیم قبادی با اسب ریوآچا و نورمحمد بهادر با اسب ریگان به ترتیب جایگاه دوم و سوم را کسب کردند.
معرفی بهترین چابکسوار
آق اویلی بشگرد با دو قهرمانی، یک نایب قهرمانی و یک عنوان سومی ، چابکسوار برتر این هفته از رقابتها شد.
لیست اسب هایی که به دلایل فنی توسط پزشک میدان از دور رقابتها حذف شدند:
دور اول: بوران خان | یکه نور
دور دوم: فرح | یلدرم
دور سوم: چاماچو | کوروت
دور چهارم: –
دور پنجم: پرنس آلپ
دور ششم: باربارو | بن آلپای
دور هفتم : –
به گزارش خبرنگار ترکمن نیوز: در پایان رقابت های امروز مبلغ ۳ میلیارد و ۳۵۵ میلیون ریال جایزه نقدی به صاحبان اسبهای اول تا سوم کورسهای ۷ گانه تعلق گرفت.
مسابقات اسبدوانی همه ساله در گنبدکاووس در فصل بهار و پاییز با حضور هزاران نفر از تماشاگران این ورزش مفرح و پرهیجان در مجموعه ورزشی بین المللی پایتخت سوارکاری ایران برگزار می شود
گزارش از: یاشار نیازی
روابط عمومی هیات سوارکاری گنبدکاووس